Ibiza NO.3 Ocean Blue Triple

Original price was: €139.90.Current price is: €132.90.

Out of Stock

Nog nooit ging jij zo goed voorbereid op vakantie als met de Ibiza NO.3 kofferset. De Ibiza kofferset is namelijk voorzien van allerlei gadgets om jouw reis zo comfortabel mogelijk te maken. De koffers hebben inpakriemen en een compartiment met een rits om alles op z’n plek te houden. Shinen op het strand? Jij wel!

Maat
Ook verkrijgbaar
Triple

Out of stock

SKU: 8720589516342 Categories: ,

Description

Nog nooit ging jij zo goed voorbereid op vakantie als met de Ibiza NO.3 kofferset. De Ibiza kofferset is namelijk voorzien van allerlei gadgets om jouw reis zo comfortabel mogelijk te maken. De koffers hebben inpakriemen en een compartiment met een rits om alles op z’n plek te houden. Shinen op het strand? Jij wel! Daarnaast hebben de koffers 4 dubbele 360 graden spinners. Of te wel, wieltjes die rollen hoe het hoort. Soepel en geluiddempend. De Ibiza kofferset is een krachtige en lichtgewicht, zonder daarbij in te leveren op de sterkte. De kofferset is in de kleur Ocean Blue geeft je direct het vakantiegevoel. Beasty from the outside and from the inside. Hasta la vista!

SPECIFICATIES

  • Krasbestendig
  • Lichtgewicht
  • Duurzaam
  • 360 spinning wheels
  • Verstelbare pushbar
  • TSA-cijferslot
  • Inpakriemen
  • Met rits afsluitbaar
  • Kofferset: S M L

VEILIG REIZEN

Het internationaal erkende TSA cijfercombinatie slot zorgt er niet alleen voor dat je jouw spullen goed kunt beveiligen. Het voorkomt namelijk ook dat jouw slot wordt opengeknipt.  Het kan voorkomen dat jouw koffer gecontroleerd wordt door de douane en opengemaakt moet worden. Het fijne aan een TSA slot is dat de douane over een speciale loper beschikt voor deze sloten. Zo hoeft jouw slot is nooit open te worden geknipt en hoef je daarna dus geen nieuwe koffer/slot aan te schaffen.

DESIGN

Het design van TROLLEYZ koffers is luxe met een moderne twist. Naast de verstelbare pushbar,  krasbestendige buitenkant en 360 graden spinner wheels, mag de binnenkant er ook zijn. De binnenkant van de koffers heeft namelijk een compartiment met inpakriemen om jouw spullen bij elkaar te houden en een met rits afsluitbaar compartiment. Zo weet je zeker dat jouw spullen nergens heengaan tijdens de reis.

GARANTIE

Bij TROLLEYZ bieden wij 2 jaar garantie op al onze koffers. Wij staan namelijk voor duurzaamheid. Hoe langer jouw trolley meegaat des te blijer wij zijn.

Additional information

Kleur

Ocean Blue

Ook verkrijgbaar

Triple

Materiaal

ABS

Reviews

There are no reviews yet.

Add a review

Ibiza NO.3 Ocean Blue Triple

Original price was: €139.90.Current price is: €132.90.

Out of stock