Ibiza NO.3 Ocean Blue, L

Original price was: €79.90.Current price is: €75.90.

Out of Stock

Klaar voor een awesome vakantie?? Dan is de Ibiza NO.3 jouw koffer. Met de Ibiza NO.3 grote reiskoffer ben je altijd stijlvol op pad en heb je super veel ruimte. Ondanks de hoeveelheid ruimte blijft de koffer lichtgewicht, zonder in te leveren op de sterkte. De grote koffer in de kleur Ocean Blue geeft je direct het vakantie gevoel. Naast beasty on the outside is de Ibiza NO.3 koffer ook een echt beast van binnen.

Afmetingen: 51cm x 78cm x 32cm (b x h x d)

Maat
Ook verkrijgbaar
Single

Out of stock

SKU: 8720589516328 Categories: ,

Description

Klaar voor een awesome vakantie?? Dan is de Ibiza NO.3 jouw koffer. Met de Ibiza NO.3 grote reiskoffer ben je altijd stijlvol op pad en heb je super veel ruimte. Ondanks de hoeveelheid ruimte blijft de koffer lichtgewicht, zonder in te leveren op de sterkte. De grote koffer in de kleur Ocean Blue geeft je direct het vakantie gevoel. Naast beasty on the outside is de Ibiza NO.3 koffer ook een echt beast van binnen. De rits en inpakriemen zorgen er namelijk voor dat jouw outfits niet verschuiven. Shinen op het strand? Jij wel! Ultiem reisgemak en net dat beetje meer. De Ibiza NO.3 koffer is namelijk voorzien van 4 dubbele 360 graden wieltjes en gemaakt van 100% lichtgewicht ABS. Zo rolt je koffer gemakkelijk, is lekker licht en blijft kras vrij. Jij awesome, je koffer awesome. Vamos a la playa

SPECIFICATIES

  • Krasbestendig
  • Lichtgewicht
  • Duurzaam
  • 360 spinning wheels
  • Verstelbare pushbar
  • TSA-cijferslot
  • Inpakriemen
  • Met rits afsluitbaar
  • Grote reiskoffer

VEILIG REIZEN

Het internationaal erkende TSA cijfercombinatie slot zorgt er niet alleen voor dat je jouw spullen goed kunt beveiligen. Het voorkomt namelijk ook dat jouw slot wordt opengeknipt.  Het kan voorkomen dat jouw koffer gecontroleerd wordt door de douane en opengemaakt moet worden. Het fijne aan een TSA slot is dat de douane over een speciale loper beschikt voor deze sloten. Zo hoeft jouw slot is nooit open te worden geknipt en hoef je daarna dus geen nieuwe koffer/slot aan te schaffen.

DESIGN

Het design van TROLLEYZ koffers is luxe met een moderne twist. Naast de verstelbare pushbar,  krasbestendige buitenkant en 360 graden spinner wheels, mag de binnenkant er ook zijn. De binnenkant van de koffers heeft namelijk een compartiment met inpakriemen om jouw spullen bij elkaar te houden en een met rits afsluitbaar compartiment. Zo weet je zeker dat jouw spullen nergens heengaan tijdens de reis.

GARANTIE

Bij TROLLEYZ bieden wij 2 jaar garantie op al onze koffers. Wij staan namelijk voor duurzaamheid. Hoe langer jouw trolley meegaat des te blijer wij zijn.

Additional information

Kleur

Ocean Blue

Maat

L

Materiaal

ABS

Gewicht

2.4 kg

Afmetingen (b x h x d)

51cm x 78cm x 32cm

Reviews

There are no reviews yet.

Add a review

Ibiza NO.3 Ocean Blue, L

Original price was: €79.90.Current price is: €75.90.

Out of stock