Ibiza NO.3 Dazzling Purple Triple

Original price was: €139.90.Current price is: €132.90.

Out of Stock

Ga zorgeloos op reis met de Ibiza No.3 tweedelige kofferset. De handbagage zorgt ervoor dat je je essentials altijd bij de hand hebt en in de grote reiskoffer kun je al jouw lievelingsoutfits (en nog een beetje meer) meenemen. De perfecte combinatie om fabulous even weg te gaan. De kleur Dazzling Purple geeft je ultieme Island Vibes

Maat
Ook verkrijgbaar
Triple

Out of stock

SKU: 8720589516298 Categories: ,

Description

Ga zorgeloos op reis met de Ibiza No.3 tweedelige kofferset. De handbagage zorgt ervoor dat je je essentials altijd bij de hand hebt en in de grote reiskoffer kun je al jouw lievelingsoutfits (en nog een beetje meer) meenemen. De perfecte combinatie om fabulous even weg te gaan. De kleur Dazzling Purple geeft je ultieme Island Vibes. Naast de beauty on the outside zijn de Ibiza NO.3 koffers ook beauty’s vanbinnen. De rits en inpakriemen zorgen er namelijk voor dat jouw outfits niet verschuiven. Fabulous at the beach? Jij wel! Ultiem reisgemak en net dat beetje extra. De Ibiza NO.3 koffer is namelijk voorzien van 4 dubbele 360 graden wieltjes en gemaakt van 100% lichtgewicht ABS. Zo rolt je koffer gemakkelijk, is lekker licht en blijft kras vrij. Jij fabulous, je koffer fabulous. Vamos a la playa

SPECIFICATIES

  • Krasbestendig
  • Lichtgewicht
  • Duurzaam
  • 360 spinning wheels
  • Verstelbare pushbar
  • TSA-cijferslot
  • Inpakriemen
  • Met rits afsluitbaar
  • Kofferset: S M L

VEILIG REIZEN

Het internationaal erkende TSA cijfercombinatie slot zorgt er niet alleen voor dat je jouw spullen goed kunt beveiligen. Het voorkomt namelijk ook dat jouw slot wordt opengeknipt.  Het kan voorkomen dat jouw koffer gecontroleerd wordt door de douane en opengemaakt moet worden. Het fijne aan een TSA slot is dat de douane over een speciale loper beschikt voor deze sloten. Zo hoeft jouw slot is nooit open te worden geknipt en hoef je daarna dus geen nieuwe koffer/slot aan te schaffen.

DESIGN

Het design van TROLLEYZ koffers is luxe met een moderne twist. Naast de verstelbare pushbar,  krasbestendige buitenkant en 360 graden spinner wheels, mag de binnenkant er ook zijn. De binnenkant van de koffers heeft namelijk een compartiment met inpakriemen om jouw spullen bij elkaar te houden en een met rits afsluitbaar compartiment. Zo weet je zeker dat jouw spullen nergens heengaan tijdens de reis.

GARANTIE

Bij TROLLEYZ bieden wij 2 jaar garantie op al onze koffers. Wij staan namelijk voor duurzaamheid. Hoe langer jouw trolley meegaat des te blijer wij zijn.

Additional information

Kleur

Dazzling Purple

Ook verkrijgbaar

Triple

Materiaal

ABS

Reviews

There are no reviews yet.

Add a review

Ibiza NO.3 Dazzling Purple Triple

Original price was: €139.90.Current price is: €132.90.

Out of stock