Bali NO.22 Night Black Duo

Original price was: €109.90.Current price is: €104.40.

Out of Stock

Ontdek de wereld met de Bali NO.22 collectie van TROLLEYZ. lichtgewicht, sterk en duurzaam; perfect voor elke reis. De Bali NO.22 is de beste koffer als het gaat om handbagage. De Bali NO. 22 handbagage heeft ruimte voor al je essentials en net dat beetje extra. Zo ga je altijd goed voorbereid op reis.

Maat
Ook verkrijgbaar

Out of stock

SKU: 8720589516038 Categories: ,

Description

Ontdek de wereld met de Bali NO.22 collectie van TROLLEYZ. lichtgewicht, sterk en duurzaam; perfect voor elke reis. De Bali NO.22 is de beste koffer als het gaat om handbagage. De Bali NO. 22 handbagage heeft ruimte voor al je essentials en net dat beetje extra. Zo ga je altijd goed voorbereid op reis. Bij Trolleyz weten we dat naast ruimte ook comfort een grote rol speelt. De handbagage koffers zijn dan ook voorzien van 4 dubbele 360 graden spinners. Oftewel, wielen die echt doen wat van ze verwacht wordt: soepeler dan soepel rollen en je handbagage precies die wendbaarheid geven die je zoekt. Ook hebben de koffers de perfecte pushbar die je in verschillende standen kunt zetten, zodat je handbagage altijd de juiste hoogte heeft. Cosmopolitan Pink, een frisse look met een moderne touch. Sweet dreams are made of this…

SPECIFICATIES

  • Krasbestendig
  • Lichtgewicht
  • Duurzaam
  • 360° spinning wheels
  • Verstelbare pushbar
  • TSA-cijferslot
  • Inpakriemen
  • Af te sluiten met een rits

VEILIG REIZEN

Het internationaal erkende TSA cijfercombinatie slot zorgt er niet alleen voor dat je jouw spullen goed kunt beveiligen. Het voorkomt namelijk ook dat jouw slot wordt opengeknipt.  Het kan voorkomen dat jouw koffer gecontroleerd wordt door de douane en opengemaakt moet worden. Het fijne aan een TSA slot is dat de douane over een speciale loper beschikt voor deze sloten. Zo hoeft jouw slot is nooit open te worden geknipt en hoef je daarna dus geen nieuwe koffer/slot aan te schaffen.

DESIGN

Het design van TROLLEYZ koffers is luxe met een moderne twist. Naast de verstelbare pushbar,  krasbestendige buitenkant en 360 graden spinner wheels, mag de binnenkant er ook zijn. De binnenkant van de koffers heeft namelijk een compartiment met inpakriemen om jouw spullen bij elkaar te houden en een met rits afsluitbaar compartiment. Zo weet je zeker dat jouw spullen nergens heengaan tijdens de reis.

GARANTIE

Bij TROLLEYZ bieden wij 2 jaar garantie op al onze koffers. Wij staan namelijk voor duurzaamheid. Hoe langer jouw trolley meegaat des te blijer wij zijn.

Additional information

Kleur

Night Black

Ook verkrijgbaar

Duo

Materiaal

ABS

Reviews

There are no reviews yet.

Add a review

Bali NO.22 Night Black Duo

Original price was: €109.90.Current price is: €104.40.

Out of stock